Zavřít reklamu

Po delší době jsme se dočkali nových chytrých hodinek Xiaomi Amazfit Ares, které svým vzhledem připomínají řadu hodinek Casio G-Shock. Nechybí však mnoho chytrých funkcí jako je senzor srdečního tepu, GPS nebo barevný dotykový displej. Hodinky zaujmou také velkou výdrží, kdy v klasickém režimu vydrží až 90 dní na jedno nabití. V chytrém režimu jsou to pak dva týdny a při zapnuté GPS je to 23 hodin.

Samotný displej hodinek má velikost 1,28 palců a rozlišení 176 x 176 pixelů. Chrání jej tvrzené sklo Gorilla Glass 3. Samozřejmostí je propojení s telefonem přes Bluetooth 4.2, takže uvidíte notifikace, hovory, počasí apod. K propojení je potřeba minimálně telefon s Androidem 5.0 anebo iPhone s iOS 10.0. Potěší také podpora Always-on-Display. Zajímavé je to, že hodinky můžou měřit až 70 různých sportů od klasických aktivit jako je běh až třeba po tanec, lukostřelbu nebo lyžování.

Dále hodinky podporují měření VO2Max, Exercise Effect (TE) a Exercise Load (TD). Ve výsledku tak mají uživatelům nabídnou pokročilou analýzu aktivit. Nechybí ani voděodolnost 5ATM. Hodinky budou k dispozici v černé a zelené barvě za cenu 499 CNY, v přepočtu s DPH cca 2 200 Kč. Dostupné budou nejprve v Číně od 1. června.

Dnes nejčtenější

.