Zavřít reklamu

Dnes se opět blíže podíváme na čtyři zajímavé hry nebo aplikace, které jsou k dispozici po omezenou dobu zdarma nebo ve slevě. V době vydání článku jsou slevy aktivní, bohužel se však někdy může stát, že sleva již nebude pár hodin po vydání článku aktuální. Tomuto problému se však snažíme předejít a vybírat hlavně nové slevy na aplikace a hry, které by měly být aktivní i několik dní.

Titan Quest

Jedná se o akční RPG hru ve stylu legendárného Diabla. Hlavním rozdílem je však to, že se odehrává v mytologickém prostředí starověku. Nechybí civilizace jako je Řecko, Egypt nebo třeba Babylon. Původně hra vyšla v roce 2006 na PC, nedávno však byla kompletně převedena na mobilní zařízení. A to včetně upraveného ovládání a uživatelského rozhraní. Třešničkou na dortu je podpora českého jazyka.

Scalar Pro

Pokud vám nestačí klasické kalkulačky, které například dodávají do telefonů přímo výrobci, tak by dobrou alternativou mohla být aplikace Scalar Pro, která funguje i jako vědecká kalkulačka. Nabízí celou řadu funkcí včetně podpory skriptovacích jazyků nebo třeba argumentů.

Draw Rider Plus

Jak už název napovídá, tak v této hře si nejprve nakreslíte trasu a poté se pustíte do závodění s jezdcem. Samozřejmě hra podporuje i sdílení tratí s ostatními, takže v komunitě naleznete už poměrně velké množství zajímavých tratí, vývojáři udávají, že jich je k dispozici více než 200 tisíc.

Way of Square

V této logické hře ovládáte nezvyklý čtverec, který se různě pohybuje. Cílem je najít správnou kombinaci pro ovládání a dostat čtverec do cíle. K dispozici je celkově 46 úrovní, ve kterých se zvedá postupně obtížnost. Nechybí ani achievementy nebo podpora Google Play Games.

Dnes nejčtenější

.