Zavřít reklamu

Google včera v rámci představování Pixel novinek odhalil i nové funkce pro aplikaci Google Hodiny. Dobrou zprávou je to, že nové funkce nejsou exkluzivni jen na Pixel telefony. Novinky byly vydány i v rámci aplikace Hodiny v6.3, takže se k nim časem dostanou majitelé ostatních Android zařízení.

Po spuštění nové verze Hodin si můžete všimnout toho, že bylo hlavní menu přesunuto úplně dolů, díky čemuž se aplikace bude lépe ovládat jednou rukou. V samotném menu navíc přibyla nová sekce Večerka. Jedná se o speciální nástroj, který v sobě kombinuje hned několik funkcí jako je automatické ztlumení telefonu nebo automaticky budík. Dále nabízí poslech uspávacích zvuků, možnost nastavení budíku až před událostmi v kalendáři anebo sledování aktivity.

Pomocí této funkce bude Google odhadovat, kolik času jste strávili v posteli. S funkcí sledování spánku u chytrých hodinek se to však nedá moc porovnávat a jedná se pouze o orientační hodnoty podle toho, jak moc se v posteli uživatel hýbe a jak moc je tmavá místnost. Novinky jsou dostupné nejprve pro Pixel telefony, které mají květnovou aktualizaci, nicméně Google potvrdil, že se zanedlouho zpřístupní všem uživatelům Android zařízení.

Dnes nejčtenější

.