Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokukujete po novém MacBooku a jako nejvhodnější adept se vám jeví modely z řady Pro, ideálně pak s Touch Barem? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Po nedávném představení generace pro letošní rok totiž slušně spadly ceny generací předešlých, které jsou však stále velmi dobrou volbou pro velké množství uživatelů. Díky tomu si tak můžete MacBook Pro 2019 s Touch Barem ve 13” variantě dopřát už za necelých 34 tisíc korun. 

Za tuto cenu seženete konkrétně na Alze základní model s 8 GB RAM paměti, integrovanou grafikou Intel Iris Plus Graphics 645, 128 GB SSD diskem či procesorem Intel Core i5 8257U Coffe Lake, který nabízí velmi dobrý výkon. Samozřejmostí je pak Touch Bar s integrovanou čtečkou otisků prstů, která vám usnadní jak odemykání Macu, tak třeba i potvrzování nákupů v aplikacích či nákupy přes Apple Pay. Třešinkou na dortu je pak operační systém macOS. 

macbook pro fb

Stroj se ještě nedávno prodávat standardně za 38 990 korun. Po představení modelů pro rok 2020 však jeho cena na Alze spadla na příjemných 33 990 korun, za které se určitě vyplatí. Pokud tedy sháníte kvalitní laptop s Touch Barem a neprahnete úplně po tom úplně nejnovějším, mohla by vás tato nabídka zaujmout.

Dnes nejčtenější

.