Zavřít reklamu

Spekuluje se, že za měsíc uvidíme představení nových telefonů Honor. Konkrétně má jít o modely Honor X10 Pro a Honor X10 Max. O prvotní informace se postaral přímo šéf společnosti Honor, který na čínské sociální síti Weibo zveřejnil náznaky o novém telefonu s obřím displejem.

Je velice pravděpodobné, že mluví o modelu Honor X10 Max. Řada telefonů Max byla hodně oblíbená před dvěma roky. V minulém roce jsme se však vůbec nedočkali Honor telefonu s označením „Max“. Náhrada tak pravděpodobně přijde až v tomto roce, i když podle vyjádření šéfa Honoru měla také namále. Georhe Zhao vysvětlil, že telefon byl nejprve plánován jen s podporou 4G sítí, společnost se však rozhodla využít rovnou 5G sítě. Při vývoji museli také překonat různé překážky, které se objevily u velkého více než sedmipalcového displeje.

Z dřívějších spekulací jsme se již dozvěděli, že Honor X10 Max bude mít 7,09 palců velký displej, což jsou hodnoty, které jsme ještě pár let zpátky viděli pouze u tabletů. Výkon tohoto telefonu má mít na starost čipset MediaTek Dimensity 800, který již podporuje sítě nové generace. Známe již také hlavní fotoaparát, který by měl mít 48 MPx. Cena tohoto Honoru se má pohybovat kolem částky 1 600 CNY, v přepočtu tedy cca 200 eur. Pokud se spekulace potvrdí, tak se bude jednat o jeden z nejlevnějších 5G telefonů.

Dnes nejčtenější

.