Zavřít reklamu

LG představilo nová zcela bezdrátová s názvem Tone Free. Na první pohled vypadají poměrně normálně. Korejská společnost si však připsala jedno prvenství. Jakmile uživatel vloží sluchátka do nabíjecího pouzdra, tak se pomocí ultrafialového záření očistí.

K čištění se využívá ultrafialové záření, které je namířeno na silikonové špunty. Podle LG tohle čištění zabije 99 procent bakterií E. coli a S. aureus 2 (zlatý stafylokok). Znázornění čištění můžete vidět na obrázku níže. Sluchátka mají také upravený design oproti první generaci, kterou můžete znát pod identickým názvem.

O audio složku se v těchto nových sluchátkách stará technologie společnosti Meridian Audio, která podle slov LG nabízí realistický prostorový zvuk. Sluchátka mají zároveň nový design špuntů, díky kterému mají lépe padnout do ucha a také lepe těsnit okolní hluk. Nechybí ani podpora pro ekvalizér. Celkově jsou k dispozici čtyři různé režimy. Došlo i na ambientní režim, se kterým uslyšíte okolní zvuky. Na jedno nabití vydrží sluchátka až 6 hodin. Samotné pouzdro pak nabízí dalších 18 hodin. Nechybí ani podpora rychlého nabíjení, podle LG stačí 5 minut nabíjení na následnou jednu hodinu přehrávání.

Dnes nejčtenější

.