Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nákupní šílenství v podobě Black Friday nebo chcete-li Černého pátkuse na Alze opět rozjíždí na plné obrátky. Od této chvíle – tedy konkrétně od pondělí 24. srpna od 9:00 – totiž můžete na Alze až do neděle 6. září nakoupit tisíce nejrůznějších produktů s většími či menšími slevami. Ale pozor, jako již tradičně je jejich nabídka kusově omezená a po jejím vyčerpání většinou nebývá doplněna. S nákupy tedy rozhodně nevyčkávejte.

Jako již tradičně se do Black Friday výprodeje na Alze dostala i celá řada Apple produktů, přičemž tentokrát se jedná o nejrůznější příslušenství k iPhonům, Apple Watch či iPadům. Vybírat můžete například originálních krytů pro loňské iPhony, dobíjecích kabelů či řemínků pro Apple Watch nebo Smart Coverů a Leather Sleeve pro iPady. Zkrátka je z čeho vybírat. Za zřejmě nejzajímavější slevu bychom pak označili tu u stříbrného článkového tahu pro Apple Watch, jehož cena spadla z 9790 korun na 4999 korun, tedy o rovných 49 %. Ani ceny dalších řemínků na Apple Watch si však nevedou zle, jelikož padají o vyšší desítky procent. Radost vám mohou dále udělat příjemné slevy na Macy mini (2018) či loňské Apple Watch Series 5 v Nike edici. Zkrátka je z čeho vybírat.

Vybírat samozřejmě nemusíte jen z Apple produktů, ale i z obrovského množství další elektroniky. Slevy padly jak na spoustu dalších smartphonů, tak i počítače, televize, kuchyňské spotřebiče, elektrické zubní kartáčky, reproduktory, hry na herní konzole a mnoho dalšího. Pokud máte tedy chuť nakupovat a zároveň jste příznivci parádních slev, určitě si nabídku Alzy prohlédněte. Stojí totiž rozhodně za to. Ostatně, jako vždy.

Dnes nejčtenější

.