Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chcete, aby vás bylo pořádně slyšet? Výkonný reproduktor RAZE 3 Titan to se svými 50 W rozhodně zvládne. Chcete hudbu přes reproduktor poslouchat opravdu dlouho? RAZE 3 Radion to na jedno nabití vydrží až 24 hodin. Oba reproduktory se pyšní výraznými basy, jsou vodotěsné, a když je potřeba, fungují jako powerbanka. A pokud toužíte po prostorovém zvuku i pod širým nebem, můžete si díky technologii True Wireless propojit zdroj hudby se dvěma stejnými reproduktory najednou.

RAZE 3 Titan

Za tento reproduktor mluví jeho titánský výkon – 50 wattů. Zvládne ozvučit velký prostor terasy či zahrady, přitom si ale zachovává čistý zvuk a s technologií MaxxBass nepřichází ani o hluboké tóny. Na jedno nabití vydrží hrát až 15 hodin a když budete mít chuť, uděláte si z něj FM rádio. Má integrovanou anténu, takže s sebou nemusíte nosit místo antény kabel navíc. Poslouží i jako powerbanka pro váš telefon – stačí je propojit USB kabelem. Reproduktor RAZE 3 Titan přehrává hudbu přes Bluetooth 5.0 i z celé řady dalších médií (micro SD karta, USB flash disk, přes audiokabel s 3,5mm jackem). Je vodotěsný a odolný vůči prachu (IP67). Niceboy RAZE 3 Titan koupíte u všech velkých prodejců za 2 999 Kč.

RAZE 3 Radion

Dokáže přehrávat hudbu až 24 hodin, přičemž jeho celkový výkon je slušných 24 W. Neublíží mu pád do bazénu, ani silný déšť. Je vodotěsný i odolný vůči nežádoucímu prachu s krytím IP67. Reproduktor RAZE 3 Radion lze využít i jako powerbanku, jelikož disponuje silnou baterií s kapacitou 5000 mAh. Hudbu vám přehraje bezdrátově přes Bluetooth 5.0, z různých médií a můžete si na něm pustit i rádio. Stejně jako RAZE 3 Titan se dá díky technologii True Wireless spojit při přehrávání ještě s jedním stejným reproduktorem. Niceboy RAZE 3 Radion koupíte u všech velkých prodejců za 1299 Kč.

Dnes nejčtenější

.