Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká parádních chytrých žárovek z dílny TP-Link. Slevu získáte po zadání slevového kódu tfzarovka do pole pro slevový kód.

TP-Link Smart WiFi LED KL110

Jako první tu máme jakýsi vstup do smart žárovkového světa. Jedná se totiž o model, který skrze aplikaci nabízí “jen” stmívání či naopak zesilování jasu žárovky. I to však může méně náročným uživatelům, popřípadě do míst, kde se mnoho smart funkcí nedá využít, bohatě stačit. Žárovka se navíc pyšní líbivým designem, kterým nesrazí vzhled ani těch nejhonosnějších lustrů. Zkrátka fajn vstup do smart světa se vším všudy.

Běžná cena žárovky je 699 korun, díky slevovému kódu tfzarovka ji však můžete získat jen za 559 korun. 

1

TP-LINK Smart WiFi LED KL120

Je pro vás podpora stmívání málo? Co tak sáhnout po modelu, který kromě této funkce zvládá i různé odstíny bílé? Přesně takový je totiž model KL120, na který můžete dnes získat také slevu. I on nabízí velmi pěkný, klasický design a ovladatelnost přes aplikaci zdarma dostupnou v App Store či Google Play. Cena tohoto modelu navíc není oproti tomu předešlému nikterak vysoká, což je jistě fajn. 

Běžná cena žárovky je 789 korun, díky slevovému kódu tfzarovka ji však můžete získat jen za 631 korun.

2

TP-LINK Smart WiFi LED KL130

Dámy a pánové, tady už se hraje extraliga. Model KL130 totiž nenabízí jen možnost stmívání, potažmo změn odstínů bílé, ale rovnou možnost rozsvícení širokou škálou barev. Pokud máte tedy občas chuť u sebe doma rozproudit barevnou show, díky těmto žárovkám budete mít zkrátka a dobře možnost. I ony navíc nabízí víceméně klasický design, díky čemuž je jejich použití velmi univerzální. 

Běžná cena žárovky je 999 korun, díky slevovému kódu tfzarovka ji však můžete získat jen za 799 korun.

3

Dnes nejčtenější

.