Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Honor dnes spustil předobjednávky svých zbrusu nových smartwatch Watch GS Pro, které zaujmou hlavně skvělou výdrží baterie, extrémní odolností a celou řadou funkcí. V rámci předobjednávek se hodinky obzvlášť vyplatí, protože jako dárek k nim dostanete bezdrátová sluchátka Honor Magic Earbuds v hodnotě 2 790 korun.

Honor Watch GS Pro jsou chytré hodinky ideální pro aktivní uživatele, čemuž nasvědčuje nejenom jejich design, ale především pak robustní a odolná konstrukce. Hodinky splňují celkem 14 testů vojenského standardu MIL-STD-810G a odolají tak nejrůznějším extrémním podmínkám. Zároveň jim ale nechybí ani nejrůznější senzory, takže kromě nepřetržitého snímání srdečního tepu vám nabídnou i monitoring spánku nebo měření hladiny kyslíku v krvi.

Tou nejlepší vlastností u Watch GS Pro je ale výdrž – hodinky zvládnou na jedno nabití až 25 dní provozu. Disponují také barometrem, GLONASS a vysoce přesnou GPS se speciální funkcí Route Back. Jsou vybaveny reproduktorem i mikrofonem, takže skrze ně můžete telefonovat, aniž byte museli sahat po smartphonu. A vítanou novinkou je možnost do hodinek instalovat aplikace, a tím rozšířit jejich schopnosti.

Honor Watch GS Pro

Honor Watch ES a náramek zdarma

Druhou novinkou od Honor jsou chytré hodinky Watch ES, jejichž cena se zastavila na sympatických 2 490 Kč. I přesto ale rozhodně mají čím zaujmout. Nechybí jim totiž 1,64“ AMOLED displej, schopnost měřit 95 různých pohybových aktivit, automatická detekce cvičení, nepřetržité snímání tepu, monitoring spánku či stresu a dokonce ani možnost sledovat hladinu kyslíku v krvi, což je u takto levných smartwatch vzácné. Pokud si navíc Honor Watch ES nyní předobjednáte, dostanete k nim zdarma fitness náramek Honor Band 5.

Honor Watch ES

Dnes nejčtenější

.