Zavřít reklamu

Je to až k nevíře, ale už za tři týdny nás čeká první adventní neděle. To znamená jediné – Vánoce tady budou co nevidět, a tudíž už pomalu nastává vhodný čas na výběr dárků. Pokud hledáte vhodný dárek pro někoho ze svých blízkých nebo naopak chcete někomu pomoct s výběrem dárku pro vás, pak by vám mohly přijít vhod naše následující. V tomto článku se zaměříme na chytré fitness náramky ideální nejenom pro fanoušky Samsungu, ale zkrátka pro kohokoli. Většinu z nich navíc nyní díky nejrůznějším akcím pořídíte ve slevě.

Samsung Galaxy Fit e

Základní fitness náramek od Samsungu za 399 Kč, takže jako malý ale užitečný dárek pro někoho k Vánocům je přímo ideální. Galaxy Fit e umí vibracemi upozornit na notifikace a volání z telefonu, měřit srdeční tep, kroky, spálené kalorie, ušlou vzdálenost a dokonce i monitorovat spánek. Nechybí mu ani voděodolnost a na jedno nabití vydrží téměř celý týden.

Samsung Galaxy Fit2

Galaxy Fit2 je minimalistický náramek od Samsungu s dotykovým AMOLED displejem. Jeho hlavní předností je schopnost automaticky rozpoznat až pět různých aktivit – chůzi, běh, dynamický trénink, eliptický trenažer a veslování. Nabízí také speciální funkci pro správné mytí rukou, voděodolnost, monitoring spánku a až 14denní výdrž na baterii.

Honor Band 5

Ideální fitness náramek pro všechny, co rádi plavou. Takový je Honor Band 5, který umí rozpoznat čtyři hlavní styly plavání a také a vypočítat skóre SWOLF. Samozřejmě mu nechybí ani senzor srdečního tepu, schopnost monitorovat spánek nebo počítat kroky či vzdálenost. A až 14denní výdrž je zajištěna i díky úspornému AMOLED displeji.Náramek stojí příjemných 790 Kč a dostupný je ve čtyřech barvách.

Huawei Band 4 Pro

Fitness náramků s vestavěnou GPS není mnoho, ale Band 4 Pro od Huawei je jedním z nich. Pyšní se také větším 0,95“ AMOLED displejem, takže je schopný nabídnout bohatší ciferníky i uživatelské rozhraní. Náramek je také schopný vás upozornit na nepravidelný puls a nabízí pokročilé monitorování spánku, kdy dokáže identifikovat 6 typů problémů. Vhodný je také pro měření plavání, cyklistiky, veslování a běhu. Cena náramku činí 1 190 Kč a vybrat si můžete ze dvou barev.

Xiaomi Mi Band 5

V našich tipech na vánoční dárky nesmí chybět vůbec nejoblíbenější fitness náramek na trhu. Je jím samozřejmě Xiaomi Mi Band 5, tedy nejnovější verze, která se začala prodávat během léta. Náramek má nově větší displej, pohodlnější magnetické nabíjení a umí měřit stres a dokonce i tělesný tlak. Přibyly mu také nové režimy cvičení nebo možnost dálkově ovládat fotoaparát smarptohnu. Zároveň náramku zůstala 14denní výdrž baterie, automatická detekce chůze a běhu, voděodolnost či monitoring spánku, který je nyní ještě dokonalejší. Mi Band 5 teď stojí jen 890 Kč, takže představuje přímo ideální dárek, který vás nevyjde nijak draho.

Niceboy X-fit Plus

Chytrý náramek, který nabízí skutečně skvělý poměr cena/výkon. Niceboy X-fit Plus stojí jen 490 Kč, ale přitom umí kromě srdečního tepu měřit také krevní tlak a dokonce i okysličení krve. Nechybí mu samozřejmě ani schopnost monitorovat spánek nebo voděodolnost a potěší i výdrž až 7 dní.

Huawei Watch Fit

Hybrid mezi náramkem a chytrými hodinkami. To je Huawei Watch Fit, který se chlubí velkým obdélníkovým AMOLED displejem s technologií always-on a elegantním designem. Jedná se o poměrně neobvyklý produkt v kategorii smartwatch, ale nutno říct, že je skutečně povedený. Především poměr cena/výkon je více než zajímavá. Náramku totiž kromě standardních funkcí jako měření tepu, kalorií či vzdálenosti nechybí ani voděodolnost, schopnost monitorovat spánek, sledovat stres nebo měřit okysličení krve. K tomu všemu přidejte 10denní výdrž na jedno nabití a máte skvělé chytré hodinky jen za 2 490 korun.

Honor Watch ES

Watch ES jsou prakticky stejné smartwatch jako Huawei Watch Fit, akorát od sesterské společnosti Honor. Liší se pouze mírně v uchycení řemínku, uživatelském prostředí a ceně. Hodinkám tedy nechybí 10denní výdrž, měření kyslíku v krvi, sledování stresu, monitoring spánku či always-on displej. To vše za ještě nižší cenu. Honor Watch ES totiž stojí 1 990 korun, což je za hodinky s touto výbavu více než zajímavá cenovka.

Dnes nejčtenější

.