Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bleskurychlý výdej a bezkontaktní platba. Mobil Pohotovost klade veškerý důraz na bezpečné nakupování. Objednávku vám připraví k výdeji do 30 minut, nebo vám ji expresně doručí do 1 hodiny od objednání. Nakupujte bezpečně. Na konci článku vám přinášíme tip, jak zajímavě ušetřit.

Ať už si chcete vybrat nový smartphone, tablet, notebook nebo třeba chytré hodinky, na e-shopu mp.cz si vyberete z nepřeberného množství od nejznámějších světových značek. Svoji objednávku si můžete od Mobil Pohotovosti nechat doručit jedním ze tří způsobů:

  • Na kteroukoli ze 13 prodejen (do 30 minut)
  • Expresně službou Liftago (do 1 hodiny)
  • Na vaši adresu (do druhého dne)

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Bezpečné nakupování je prioritou, a proto je výdej objednávek extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si doma pohodlně objednáte na mp.cz, zaplatit ale můžete až přímo na prodejně – hotově i kartou.

Tip na slevu týdne

Chcete při nákupu ušetřit? Mobil Pohotovost nabízí slevy u celé řady produktů. Za super cenu jsou teď oblíbená sluchátka Honor Choice Earbuds, která vychází jen na 749 Kč. Ve velké akci je také nejnovější verze populárního náramku od Xiaomi, tedy Mi Band 5, který může být teď váš jen za 890 Kč. A jen na 290 Kč teď vychází paměťová karta Samsung s kapacitou 64 GB. Další akční ceny najdete na mp.cz.

Slevou to ale nekončí. U Mobil Pohotovosti teď k výkupní ceně dostanete bonus až 20 %, takže za svůj stávající telefon můžete prodat o poznání výhodněji a získat za něj víc peněz. Při nákupu nového telefonu pak můžete využít splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu. 

1520_794_Xiaomi Mi Band 5

Dnes nejčtenější

.