Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nakupte výhodně a z pohodlí domova. Mobil Pohotovost momentálně nabízí velké slevy na stovky produktů, včetně těch od Applu, Samsungu i Xiaomi. Zboží si můžete vyzvednout na prodejnách, které nyní fungují v režimu výdejen a nabízí bleskurychlý výdej objednávek.

Sleva na telefony Xiaomi a Samsung

Jaké produkty se teď u Mobil Pohotovosti vyplatí? Například Samsung Galaxy S20 za 17 490 Kč (původně 22 990 korun). Ze střední pak Xiaomi Redmi Note 9 Pro za 5 990 Kč (původně 7 490 Kč) nebo ještě levnější Redmi Note 8T za 3 990 Kč (původně 5 490 korun). Z příslušenství stojí za pozornost chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active jen za 3 490 Kč.

Slevou to ale nekončí. U Mobil Pohotovosti teď k výkupní ceně smartphonu nebo iPadu dostanete bonus až 20 %, takže svůj stávající telefon prodáte o poznání výhodněji a získáte za něj víc peněz. Při nákupu nového telefonu pak můžete využít splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu. 

1520_794_Samsung_Galaxy S20

Bezpečné nakupování je prioritou

Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Objednávky jsou připraveny do 30 minut, jejich výdej je extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si objednáte na e-shopu mp.cz z pohodlí domova, ale zaplatit za něj můžete až při převzetí na pobočce – hotově nebo kartou.

Pokud se vám nechce cestovat na prodejnu, můžete si nechat zboží zaslat k sobě domů. Mobil Pohotovost nabízí expresní doručení službou Liftago, kdy vám ve vybraných městech doveze objednávku do 1 hodiny. Samozřejmostí je také klasické doručení skrze PPL nebo Českou Poštu do druhého pracovního dne, které při objednávce nad 500 Kč získáváte automaticky zdarma. Více informací se dozvíte na mp.cz.

Dnes nejčtenější

.