Zavřít reklamu

Hledáte ideální dárek pro sebe nebo pro někoho ze svých blízkých, kdo má rád produkty od Samsungu? Pak jste na správném místě. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší doplňky, které by neměl postrádat žádný fanoušek této jihokorejské značky. Všechny produkty jsou navíc nyní v předvánočním období ve slevě a mnohdy tak jde o skvělé dárky za sympatickou cenu.

Samsung Wireless Charger Trio

Bezdrátová nabíječka, která dokáže nabíjet 3 zařízení současně – například telefon, sluchátka a chytré hodinky nebo dva telefony a chytré hodinky – a to i skrze ochranný obal. Zvládá i rychlé nabíjení a disponuje také diodami, které intuitivně sdělují stav nabití zařízení.

Samsung Galaxy Buds Live

Nejnovější sluchátka z dílny Samsungu možná na první pohled připomínají fazole, ale jsou opravdu povedená. Ideální jsou především pro ty, co nemají rádi špunty, ale přesto by chtěli kompletně bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku. A jeden tip: když zadáte v košíku kód „LIS15“ můžete sluchátka koupit se slevou 823 Kč.

Samsung microSD karty

Užitečný dárek pro všechny, co potřebují rozšířit úložiště v telefonu, tabletu nebo jiném zařízení. Paměťové karty Samsung jsou teď před Vánoci za skvělou cenu a vybírat si můžete z různých kapacit. Ultrarychlá Samsung EVO Plus s kapacitou 512GB je ideální pro 4K video. Leckomu ale může stačit i karty s menší kapacitou, které stojí doslova pár korun.

Samsung Battery Pack

I powerbanka může být skvělý dárek, který nevyjde nijak draho. Samsung Battery Pack nabízí kapacitu 10 000 mAh a k tomu navíc nabízí funkci Super Fast Charging pro ultrarychlé nabíjení výkonem až 25W. A disponuje hned dvěma porty – moderním USB-C a klasickým USB-A.

Samsung Wireless Battery Pack

Stejná powerbanka jako ta výše popsaná, avšak navíc s podporou bezdrátového nabíjení. Doplnit energii tak z ní můžete nejenom telefonu, ale klidně i chytrým hodinkám od Samsungu.

PanzerGlass Spray Twice A Day

Dárek, který vás vyjde na necelé dvě stovky a v této době je více než praktický. PanzerGlass Spray Twice A Day je dezinfekční antibakteriální sprej, který zabíjí 99,999% bakterií. Je bez parfému, amoniaku, toxických látek, alkoholu nebo parabenů, takže je ideální k čištění telefonů, tabletů, chytrých hodinek nebo třeba počítačů.

Dnes nejčtenější

.