Zavřít reklamu

Komerční sdělení:

Dnešním dnem končí speciální akce Samsungu na vybrané smartphony a prakticky všechny chytré hodinky. Do půlnoci se nabízí poslední příležitost koupit ve velké slevě například nejnovější Galaxy Note20, oblíbený Galaxy A51 nebo Galaxy Watch.

Z telefonů jsou v akci jak modely nižší a střední třídy, tak i vlajkové lodě řady Galaxy S a Galay Note. Cena vybraných vlajkovek padla až o 10 tisíc korun. Na své si nicméně přijdou i příznivci levných telefonů. Kompletní seznam zlevněných modelů najdete níže.

Levnější jsou díky Black Friday také chytré hodinky od Samsungu. Skutečně výhodně pořídíte Galaxy Watch Active. Cena ale klesla také u klasických Galaxy Watch. Vůbec poprvé můžete získat ve slevě nejnovější Galaxy Watch3 a sluchátka Galaxy Buds Live.

Telefony, hodinky i sluchátka od Samsungu můžete u Mobil Pohotovosti pořídit na splátky bez navýšení, kdy navíc nezaplatíte ani korunu. Při koupi telefonu pak navíc získáte 20% bonus k výkupní ceně vašeho stávajícího zařízení. A ve vybraných městech máte možnost si objednávku nechat doručit do 1 hodiny od objednání.

1520_794_galaxys20ultra_design_lifestyle

Dnes nejčtenější

.