Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce klepou na dveře a to pro mnohé z nás znamená jedno jediné – stres spojený s jejich přípravami graduje. Zatímco s kaprem, zdobením bytů či psaním vánočních přání vám asi tak úplně nepomůžeme, se sháněním dárků klidně ano. V následujících řádcích vám totiž dáme tip na další super slevovou akci předního tuzemského prodejce počítačů a elektroniky Alza, který právě spustil svůj velký předvánoční výprodej nazvaný letos jako “Vánoční trháky – Tisíce oblíbených dárků se štědrými slevami.” Jako již tradičně se do něj dostala i celá řada Apple produktů.

Stejně jako v případě nedávného Black Friday, i tentokrát se Alza ve svém výprodeji zaměřila u Apple produktů primárně na zlevnění originálního příslušenství k nim. Díky tomu si tak můžete dopřát například originální pouzdro na 15” MacBook Pro se slevou 74 %, řemínky na Apple Watch se slevami až 68 %, pouzdra na iPady se slevami až 47 % či kryty na iPhony se slevami 43 %. Co se pak týká klasických Apple produktů, do slevy se dostaly originální metrové Lightning kabely, jejichž cena padá o 32 % na 399 Kč či Smart Keyboard pro iPady 7. generace a Air 3. generace, která lze nyní sehnat za 3832 Kč.

Kromě Apple produktů se do slev dostaly i tisíce jiných vánočních trháků, jejichž ceny klesly na minimum. Pokud tedy stále nemáte zajištěné všechny vánoční dárky, byl by skoro až hřích předvánoční výprodej Alzy nevyužít. Ale pozor, přestože bude trvat až do 23. 12. 2020, je stejně jako Black Friday omezen počtem skladových zásob. S nákupem byste tedy v žádném případě neměli příliš dlouho otálet, jelikož byste tím mohli přijít o šanci zakoupit svůj vysněný produkt ve slevě.

Dnes nejčtenější

.