Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte ideální vánoční dárek za pár stovek korun? Univerzálním dárkem, kterým určitě uděláte radost svým blízkým, jsou jednoznačně bezdrátová sluchátka. Niceboy má ve svém portfoliu hned několik zajímavých kousků, které se vyznačují slušnými parametry a hlavně sympatickou cenovkou.

Niceboy HIVE drops

Vůbec nejvýhodněji teď vychází sluchátka Niceboy HIVE drops, protože na Mobil Pohotovosti je do nedělní půlnoci koupíte jen za 790 Kč, což je zdaleka nejnižší cena mezi českými prodejci. HIVE drops nabízí voděodolnost, výdrž až 12 hodin, dotykové ovládání, automatické párování, kvalitní zvuk díky technologii MaxxBass a chytrá tlačítka pro ovládání přehrávání a hlasitosti.

Niceboy HIVE drops

Niceboy HIVE pods 2

Pokud ale hledáte kvalitnější bezdrátová sluchátka a jste ochotni pár stovek připlatit, pak sáhněte po oblíbených HIVE pods 2.Ta vám nabídnou ještě vyšší stupeň voděodolnosti a především pak výrazně delší výdrž baterie, konkrétně až 35 hodin. Samozřejmě ale sluchátkům nechybí kvalitní zvuk díky technologii MaxxBass, chytrá tlačítka pro ovládání přehrávání a hlasitosti, dytykové ovládání a automatické párování, kdy stačí sluchátka vytáhnou z krabičky a okamžitě si začít užívat poslechu.

Niceboy HIVE pods 2

Niceboy HIVE podsie

Za zmínku stojí také sluchátka HIVE podsie, která jsou v mnohém podobná modelu HIVE drops. Chybím jim však funkce autopárování a zvýšená rychlost přenosu (EDR) u Bluetooth. Naproti tomu nabízí o něco lepší výdrž a kromě černé jsou za nízkou cenu dostupná také v novém bílém provedení. 

1520_794_Niceboy HIVE podsie polar white

Dnes nejčtenější

.