Zavřít reklamu

Příznivci bezdrátových sluchátek z dílny Samsungu mohou začít slavit. Na dnešní akci Unpacked totiž proběhlo kromě představení nových vlajkových smartphonů Galaxy S21 také odhalení zbrusu nových sluchátek Galaxy Buds Pro, kterými chce Samsung zvýšit svůj podíl na trhu s tímto typem elektroniky.

Nová Galaxy Buds Pro svým designem rozhodně nezapřou to, že pochází z rodiny Galaxy Buds. Jedná se tedy o designově víceméně standardní špuntová sluchátka s výrazným tělem a bez jakékoliv nožky, kterou disponují například AirPods. Co se týče dalších detailů konstrukce, u Galaxy Buds Pro se můžete těšit na silikonový špunt zajišťující jedna perfektní reprodukci zvuku v uších, ale také pevné usazení spolu s aktivním potlačením okolního hluku. Ten si lze navíc přizpůsobit k obrazu svému pomocí celkem čtyř úrovní nastavení.

galaxy buds pro1

Co se týče zvukové složky sluchátek, Samsung láká na hluboký a bohatý zvukový projev s vynikající basovou složkou. Potěšit by dále měly i velmi kvalitní mikrofony, díky kterým nebude problém s vyřizováním telefonních hovorů. Sportovce pak potěší odolnost proti potu, dešti a dokonce i ponoření do vody – sluchátka by totiž měla vydržet třicetiminutový ponor v hloubce až jednoho metru, což není vůbec špatný výsledek.

galaxy buds pro1

Pokud by vás pak zajímala výdrž baterie, při zapnutém ANC a Bixby se dostanete na 4,5 hodin bez nabíjecí krabičky, potažmo na 16 hodin s ní. Pokud pak tyto funkce deaktivujete, dostanete se na parádních 8 hodin poslechu bez nabíjecí krabičky či 28 hodin s ní, což je čas, který může novince závidět kdejaký konkurent v čele s AirPods Pro z dílny Applu. Totéž v bledě modrém se pak dá říci i o ceně. Novinka je totiž nabízena za poměrně přijatelných 5999 Kč a to v černé, stříbrné a fialové barvě. Předobjednat jí lze již nyní s tím, že pokud tak učiníte u vybraných prodejců v čele s Mobil Pohotovostí, dostanete k ní zdarma novou bezdrátovou nabíječku Samsung v hodnotě 999 Kč.

Dnes nejčtenější

.