Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Po několikadenní absenci HomePodu mini v nabídce Alzy, na kterou nás mnozí z vás upozorňovaly v komentářích pod příspěvky, hlásí tento populární chytrý reproduktor návrat. Pokud si jej tedy chcete dopřát i vy, lze jej znovu přes Alzu zakoupit. Je nicméně otázkou, jak rychle vám jej bude schopen prodejce dodat, protože pravděpodobně stále nebyl schopen uspokojit objednávky z konce loňského roku.

HomePodů mini je celosvětový nedostatek a přestože dělá Alza, co je jen v jejich silách, je pro ní extrémně složité obří poptávku českých jablíčkářů po HomePodech mini uspokojit. Kvůli tomu je proto doporučeno všem zájemcům o tuto novinku její co nejdřívější objednání, kterým si zajistí lepší postavení v pořadníku čekatelů a HomePod mini se k nim pak dostane dříve. Pokud byste totiž čekali na to, až bude na Alze svítit u reproduktoru “skladem”, zřejmě byste se ještě pěknou chvíli načekali.

HomePod-mini-Official-5

Cena reproduktoru je na Alze stanovena na 3699 Kč s tím, že si k němu můžete dokoupit i prodlouženou záruku + 3 roky za dalších 633 korun. Co se týče nejbližší dodávky reproduktorů, ta je naplánována na 28. leden a to jak u bílé, tak vesmírně šedé varianty. Je nicméně více než pravděpodobné, že se v tento den dočkají spíše jen uživatelé, kteří jej mají předobjednaný z dřívějška.

Dnes nejčtenější

.