Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s naším partnerem Mobil Pohotovost jsme si pro vás stejně jako v minulých týdnech nachystali nedělní slevovou akci, díky které můžete výrazně ušetřit. Tentokrát se sleva týká skvělých bezdrátových sluchátek Niceboy HIVE podsie, které lze díky ní získat s parádní slevou 20 %. Stačí při jejich koupi zadat slevový kód podsie20.

Sluchátka Niceboy HIVE podsie jsou takzvanými True Wireless sluchátky (tedy sluchátky zcela bezdrátovými bez jakéhokoliv propojovacího mostu), která se pyšní například Bluetoothem 5.0, patnáctihodinovou výdrží, odolností vůči vodě a prachu podle IP54, mikrofonem, velmi dobrým zvukem s technologií MaxxBass zvýrazňující basy či ovládacími prvky přímo na svém těle, díky kterým není pro jejich ovládání nutné vytahovat smartphone. Samozřejmostí je pak podpora iOS a macOS, dále pak počítačů s Windows či telefonů a tabletů s OS Android.

HIVE podsie

Běžná cena sluchátek Niceboy HIVE podsie je 777 korun. Díky exkluzivní slevové akci, kterou s vámi připravujeme s naším partnerem Mobil Pohotovost, je však můžete získat díky slevovému kódu podsie20 za bezkonkurenčních 622 korun – tedy o 20 % levněji než obvykle. Určitě vás proto nepřekvapí, že se jedná o suverénně nejnižší cenu na českém internetu – tedy alespoň podle srovnávače cen Heuréka.

Dnes nejčtenější

.