Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Láká vás postavit si vlastní chytrou domácnost, ale příliš nevíte, kde začít? Skvělým odrazovým můstkem by pro vás mohl být startovací set Philips Hue obsahující trojici žárovek White and Color ambiance spolu s bridgem. Právě ten lze totiž nyní sehnat na Alze za super cenu.

Chytré žárovky jsou svým způsobem alfou a omegou každé chytré domácnosti. Jedná se totiž asi o ten nejvyužitelnější a zároveň nejjednodušší chytrý produkt, který lze navíc sehnat za příjemné ceny. Pokud pak lačníte po tom nejlepším, co na současném trhu je, jsou pro vás produkty řady Philips Hue jasnou volbou. Například žárovky, které naleznete ve startovacím setu, vám zaručují plnou kompatibilitu s platformou Apple HomeKit, hlasové ovládání pomocí Siri, ale třeba také 25 000 hodin životnosti spolu s možností nastavení chromatičnosti, stmívatelnosti či barvy světla. Bridge pak oceníte v případě, že si budete chtít postupem času vytvořit domácnost co nejkomplexnější. Právě v tomto případě vám totiž zajistí tento produkt komunikaci mezi veškerým smart příslušenstvím v ní (samozřejmě z řady Philips Hue).

Běžná cena setu je 4895 korun, díky nynější akci na Alze jej však můžete sehnat o 33 % levněji, tedy za parádních 3299 korun, což už je opravdu příjemná cena. Ale pozor, jak dlouho bude akce trvat není v tuto chvíli alespoň podle stránek obchodu jasné. Doporučujeme proto s nákupem přespříliš neotálet.

Dnes nejčtenější

.