Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Valentýn je za dveřmi a spolu s jeho příchodem tu máme i několik akcí na chytré telefony, hodinky a sluchátka. Některé speciální ceny ale platí jen tento víkend nebo je pro jejich získání nutné zadat slevový kód. Pojďme si představit ty nejzajímavější nabídky.

Pouze do neděle můžete zakoupit POCO M3 už za 3 490 Kč. Nutno podotknout, že jde smartphone s velice slušnou výbavou za super cenu. Po zadání slevového kódu REDMI1000 získáte slevu tisíc korun na oblíbený Xiaomi Redmi 9. A podobně můžete koupit levněji také Realme 7i za 3 690 Kč – slevu získáte po zadání kódu 7ivalentyn v košíku. Na závěr o něco vybavenější Xiaomi Redmi Note 8 Pro může být váš nyní za 5 490 Kč.

1520_794_Poco M3

I příznivci Samsungu si přijdou na své. Za 3 333 Kč je aktuálně k mání Galaxy A20e. A za stejně magickou cenovku koupíte i chytré hodinky Galaxy Watch Active. Stále také platí, že při nákupu vybraných telefonů, tabletů a hodinek Samsung získáte zpět až 2 500 Kč – akce se například vztahuje na Galaxy S20 FE či Galaxy Watch3.

V akci jsou také jedny z nejoblíbenějších bezdrátových sluchátek poslední doby – Honor Choice Earbuds – které zlevnily na 790 Kč. Nicméně pokud dáváte přednost opravdu kvalitnímu poslechu, pouze u Mobil Pohotovosti teď koupíte B&O BeoPlay H9 v barvě Peony za 8 490 Kč.

BeoPlay H9

Dnes nejčtenější

.