Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Chytré hodinky nebo chcete-li smartwatch se těší v posledních letech velké popularitě, která navíc neustále roste. Pokud byste chtěli jejich kouzlo okusit i vy, ale nechce se vám do hodinek investovat příliš mnoho peněz, vyzkoušejte uživatelsky oblíbený model X-fit Coach GPS z dílny Niceboy. Ten totiž tyto parametry bezezbytku splňuje.

Smartwatch Niceboy X-fit Coach GPS se pyšní klasickým kulatým designem, díky kterému působí na zápěstí skutečně velmi elegantně. Místo klasických ručiček však dostaly do vínku displej schopný zobrazovat spousty užitečných dat v čele s tepovou frekvencí uživatele, počtem krok, ale třeba také notifikacemi z telefonu či příchozí hovory. U hodinek dále potěší i jejich integrovaný GPS modul, možnost měřit si přes speciální režimy aktivity jako plavání, basketbal, fotbal a tak podobně, sledovat přes ně vlastní spánek nebo třeba ovládat fotoaparát. Třešničkou na dortu je pak desetidenní výdrž baterie, díky které tak nebudete v žádném případě otroky nabíječky.

Myslíte si, že takto vybavené hodinky musí stát vyšší tisíce korun? Chyba lávky! X-fit Coach GPS totiž v současnosti seženete za vynikajících 1999 Kč, což je cena, která z nich dělá skoro až neodolatelný kousek nositelné elektroniky. Pokud vás tedy smartwatch lákají, tyto vaše chutě zcela určitě ukojí.

Dnes nejčtenější

.