Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nejprodávanější smartphone roku 2020 se dočkal svého nástupce. Samsung dnes představil nový Galaxy A52, ke kterému se přidal i nový Galaxy A72. Spolu s novinkami se vůbec poprvé do střední třídy dostává také nová služba, která představuje výhodný upgrade ze stávajícího telefonu právě nový Samsung.

Galaxy A52 zaujme nejenom novým designem, ale také velmi slušnými parametry. Samsung totiž i letos navazuje na svoji strategii a do řady Galaxy A propůjčuje klíčové funkce z vlajkových smartphonů řady Galaxy S. Díky tomu tak u Galaxy A52 najdeme poprvé displej s obnovovací frekvencí až 120 Hz, podporu 5G sítí, optickou stabilizaci u fotoaparátu a také stereo reproduktory. Kromě toho potěší jasnější displej, procesor Snapdragon a především pak větší baterie, díky které telefon zvládne dva dny na jedno nabití.

1520_794_Samsun Galaxy A52

Galaxy A52 za 246 Kč měsíčně

S příchodem nového Galaxy A52 přináší Mobil Pohotovost mezi smartphony střední třídy novou službu pro nejvýhodnější přechod ze stávajícího telefonu právě na novinku od Samsungu. Stačí jen koupit některý z nových Samsungů, prodat starý telefon a pak už jen splácíte rozdíl. Pokud se rozhodnete upgradovat například z loňského Galaxy A51, vyjde vás nový Galaxy A52 na 246 Kč měsíčně. Více informací o službě se dozvíte na mp.cz/galaxya.

Galaxy A52 upgrade

Dárek k předobjednávce

Předobjednávky na nový Galaxy A52, Galaxy A52 5G a Galaxy A72 jsou v plném proudu. Pokud si jakýkoli ze tří modelů předobjednáte, získáte jako dárek bezdrátová sluchátka Galaxy Buds+. Více informací, jak dárek získat, najdete přímo zde.

Dnes nejčtenější

.