Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Xiaomi dnes začíná v Česku prodávat dlouho očekávanou vlajkovou loď Mi 11. Na úvod si výrobce připravil hned tři bonusy, které je možné při zakoupení telefonu získat. Tím bezesporu nejlákavějším je dárek v podobě hodinek Mi Watch v hodnotě více než tří tisíc korun.

Xiaomi Mi 11 je skvěle vybavený smartphone, který se povedl nejenom po designové stránce. Uvnitř tiká procesor Snapdragon 888, přední straně dominuje špičkový AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí a zadní stranu zdobí 108Mpx fotoaparát s optickou stabilizací a podporu 8k videí, který doplňuje ještě 13Mpx ultra-širokoúhlý objektiv a 5Mpx makro kamera. Telefon zaujme také rychlým 55W drátovým a 50W bezdrátovým nabíjením, stereo reproduktory Harman Kardon a na závěr také speciálním typem chlazení pomocí technologie LiquidCool využívající výparníkovou komoru. Pochopitelně nechybí ani 5G, Wi-Fi 6, NFC či Bluetooth 5.1.

1520_794_Xiaomi Mi 11

Pokud vás nový Xiaomi Mi 11 zaujal, určitě s nákupem příliš dlouho neotálejte. Společně se spuštěním prodejů si totiž Xiaomi přichystalo 3 bonusy, přičemž ten nejlákavější v podobě chytrých hodinek zdarma, platí jen necelý týden.

Při koupi Mi 11 získáte tři benefity:

  • Xiaomi Mi Watch zdarma (do 24. 3., pouze k Mi 11 8/256GB)
  • Možnost koupit novinku na splátky bez navýšení (do 31. 3.) 
  • Bezplatnou výměnu displeje po dobu 1 roku

Při koupi Xiaomi Mi 11 si můžete vybírat ze dvojice barev (Grey a Blue) a ze dvou kapacitních variant – 8/128GB a 8/256GB, přičemž zpočátku je dostupná především druhá zmíněná, na kterou se vztahuje dárek v podobě hodinek Mi Watch.

Dnes nejčtenější

.