Zavřít reklamu

Androidová verze aplikace Fotky Google konečně dostala nový vylepšený editor videí. Konečně proto, že iOS verze aplikace jej obdržela již v únoru.

Nový video editor uživatelům umožňuje videa ořezávat, stabilizovat nebo je otáčet, stejně jako to umožňovala předchozí verze. Nově jej však lze použít k oříznutí záběru, exportování jednotlivých snímků i změně pohledu a kromě toho je možné do videí přidávat filtry.

To však není vše – lze rovněž podrobněji upravovat například jas, kontrast, saturaci, barvu kůže, stíny, odstín nebo teplotu videí.

Celkem je tu 30 nových editačních nástrojů. V novém video editoru nicméně stále chybí možnost kombinovat dva klipy, jak to umožňuje editor videí iMovie od Applu. Na Androidu je samozřejmě mnoho jiných aplikací na úpravu videí, pokud chcete mít nad tím, co děláte, větší kontrolu. Je však určitě dobré mít ve Fotkách Google více možností pro ty, kteří profesionální editační nástroje nepotřebují.

Nový video editor je údajně vydáván jako server-side update pro všechny androidové telefony, nejen Pixely. Pokud jste jej ještě nedostali, můžete si rovnou stáhnout nejnovější verzi aplikace (v5.36.0.365895365) zde.

Dnes nejčtenější

.