Zavřít reklamu

Samsung oznámil, že 28. dubna proběhne nový event Galaxy Unpacked, v rámci nějž představí „nejvýkonnější zařízení Galaxy“. O jaké zařízení půjde, však neprozradil.

Event bude živě vysílán na stránce Samsungu v 10 hodin východního času (v 16 hodin našeho času). V letošním roce to bude jeho již třetí Unpacked event. V rámci prvního, který se konal v lednu, odhalil telefony nové vlajkové řady Galaxy S21. Další se odehrál v březnu, kdy Samsung představil telefony střední třídy Galaxy A52 a Galaxy A72.

Otázkou je, co tedy Samsung 28. dubna vlastně uvede na scénu. Velmi pravděpodobně se nebude jednat o smartphone, spíše bychom to tipovali na notebook. Předchozí leaky naznačují, že společnost chystá brzy představit několik nových notebooků, včetně Galaxy Book Pro a Galaxy Book Pro 360. Ty by měly disponovat podporou 5G sítí, OLED displeji, podporou dotykového pera S Pen a dalšími špičkovými parametry.

Samsung také letos podle všeho představí dva nové skládací smartphony – Galaxy Z Fold 3 a Galaxy Z Flip 3. Ty by však měly být odhaleny mnohem později, podle úplně nejnovějších neoficiálních zpráv v červenci. Koncem dubna se tak nejspíše dočkáme oznámení nového notebooku či notebooků. Nebo tipujete něco jiného? Dejte nám vědět do komentářů pod článkem.

Dnes nejčtenější

.