Zavřít reklamu

Do éteru pronikly fotografie prvního herního telefonu Redmi. Ukazují čtyři hardwarová tlačítka, z nichž jedno by mělo sloužit k přepínání herních režimů, nebo fotografický modul ve tvaru elipsy.

Zařízení, který by měl být herní verzí telefonu Redmi K40, je na fotografiích vyvedeno ve stříbrné barvě. Je pravděpodobné, že se bude nabízet v minimálně ještě jedné barvě. Fotomodul se podle všeho skládá ze tří senzorů.

Telefon podle dosavadních neoficiálních informací dostane do vínku E4 AMOLED displej Samsungu s podporou obnovovací frekvence 144 Hz, aktuální vlajkový čipset MediaTeku Dimensity 1200, 64MPx hlavní fotoaparát, na boku umístěnou čtečku otisků prstů a baterii s kapacitou 5000 mAh a podporou rychlého nabíjení s výkonem 67 W.

Smartphone by měl být uveden na scénu již 27. dubna a Redmi tvrdí, že se bude nabízet za „velmi konkurenceschopnou cenu“. Bude každopádně čelit nemalé konkurenci – na trh byly nedávno uvedeny telefony Black Shark 4 a ROG Phone 5 a pak je tu též loňský Lenovo Legion Duel či ZTE nubia Red Magic 5G.

Dnes nejčtenější

.