Zavřít reklamu

Pouhý den před představením nového telefonu střední třídy společnosti Vivo – V21 5G – unikly do éteru další rendery, které jej ukazují v bílé a tmavé modré barvě. Kromě toho se má novinka nabízet ještě ve světle modré gradientní barvě.

Asi nejzajímavěji vypadá právě modrá gradientní barva, u které čínský výrobce použil technologii dvojitého vrstvení, aby dosáhl efektu podobnému duze, když na zadní panel pod různými úhly dopadne světlo.

Vivo 21 5G bude podle dosavadních neoficiálních informací disponovat plochým displejem s výřezem ve tvaru kapky, 8 GB operační paměti a technologií Extended RAM, která bude používat 3 GB interní paměti, aby nabídla celkem 11 GB RAM, trojitým fotoaparátem s hlavním 64MPx senzorem, 44MPx selfie kamerkou s optickou stabilizací obrazu a poddisplejovou čtečkou otisků prstů. Telefon, který bude určen zejména milovníkům portrétních fotografií, by se měl nabízet i ve 4G verzi.

Uveden na scénu bude podle všeho již zítra v Malajsii a o dva dny později v Indii. V tuto chvíli není známo, jestli se dostane na jiné trhy.

Dnes nejčtenější

.