Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Huawei nám za poslední rok představuje jeden zajímavější kousek příslušenství za druhým. Nejnovější počin v podobě sluchátek FreeBuds 4i je nicméně tím vůbec nejpovedenějším doplňkem, který má velmi slušnou šanci stát se nejpopulárnějším ve své kategorii. Obzvlášť, když Huawei nyní na sluchátka nabízí úvodní slevu.

Huawei FreeBuds 4i jsou bezdrátová sluchátka s cenou jen do dvou tisíc korun. Nicméně i navzdory tomu nabízí velmi slušné parametry – možná až trochu neuvěřitelné, vezme-li v potaz, v jaké cenové kategorii se nacházíme.

1520_794_Huawei_FreeBuds_4i

FreeBuds 4i se totiž chlubí funkcí aktivního potlačení okolního hluku (ANC) a hlavně 10hodinovou výdrží baterie na jedno nabití, což je u podobných sluchátek nevídaný parametr. Nechybí jim ani funkce rychlého nabíjení, kvalitní zvuková reprodukce či podpora dotykových gest. FreeBuds 4i jsou dostupná v černém, bílém a červeném provedení za 1 790 Kč (běžně 1 990 Kč).

Huawei má ale v těchto dnech zlevněné i další příslušenství. Například nejnovější chytré hodinky Watch GT 2 Pro jsou teď k mání za 5 990 Kč (dříve 7 490 Kč) a populární náramek Watch Fit je za 1 690 Kč (dříve 2 490 Kč). Levnější jsou také sluchátka FreeBuds Pro pro náročnější uživatele, která teď vychází na 3 690 Kč (dříve 4 390 Kč).

Huawei-watch-fit

Dnes nejčtenější

.