Zavřít reklamu

Jak možná víte, Google a Samsung se začátkem roku spojily, aby uživatelům telefonů s Androidem nabídly ucelenou uživatelskou zkušenost se zasíláním zpráv. Prvním krokem bylo amerického technologického obra přesvědčit, aby svou aplikaci Zprávy předinstaloval na smartphony řady Galaxy S21. Po designové stránce však aplikace na aktuálních vlajkových smartphonech Samsungu, běžících na jeho nadstavbě One UI, nevypadala moc dobře. To se však nyní konečně mění.

Jak informuje web XDA-Developers, Google pro aplikaci Zprávy začal vydávat nový update, který ji z hlediska designového jazyka uvádí s nadstavbou One UI do souladu.

Vizuální změny, které aktualizace přináší, jsou patrné na první pohled – domovská obrazovka aplikace je nově rozdělena na dvě části, přičemž horní část zobrazuje název aplikace a kolik má uživatel nepřečtených zpráv, a dolní mu umožňuje prohledávat konverzace a otevírat je. Je důležité podotknout, že Google aktualizaci podle všeho vydává v zemích, kde jsou Zprávy na telefonech řady Galaxy S21 výchozí aplikací pro posílání zpráv. Zatím není jasné, jestli je update omezený pouze na nejnovější vlajkové smartphony Samsungu, v tuto chvíli jej nicméně dostávají pouze ony.

Dnes nejčtenější

.