Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na českém trhu se tento týden začal prodávat nový Xiaomi Mi 11 Lite 5G. Odlehčená a výrazně levnější verze vlajkové lodi je skladem u Mobil Pohotovosti, kde do konce tohoto týdne ke smartphonu dostanete zdarma nový Mi Band 6.

Xiaomi Mi 11 Lite cílí na všechny, co hledají smartphone s kvalitním fotoaparátem, displejem a slušným výkonem za sympatickou cenu. Mi 11 Lite totiž za 9 990 Kč nabízí trojnásobný zadní fotoaparát, kde se hlavní objektiv chlubí rozlišením 64 Mpx, AMOLED displejem s výborným barevným podáním a výkonným procesorem Snapdragon 780G, kterému sekunduje 6GB RAM. Navíc potěší i 4250mAh baterie spolu s technologií rychlonabíjení výkonem až 33 W.

1520_794_Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Zatímco doposud byla dostupná pouze LTE varianta telefonu, nyní se dostává do prodeje model s podporou 5G připojení. Xiaomi Mi 11 Lite 5G se u Mobil Pohotovosti začíná prodávat v černé a mátově zelené barvě, později se přidá také citrusově žlutá. Při příležitosti startu prodeje získáte k telefonu zdarma chytrý náramek Xiaomi Mi Band 6 v hodnotě 1 190 Kč. Akce ale platí jen do konce tohoto týdne.

Dnes nejčtenější

.