Zavřít reklamu

Populární sociální platforma Instagram pracuje způsobu, jak uživatelům umožnit vytvářet příspěvky z prohlížeče na PC a notebooku. Na svém Twitteru to oznámil vývojář a leaker Alessandro Paluzzi.

Paluzzi zveřejnil několik snímků, které ukazují, jak funkce v rámci v současnosti probíhajícího testování vypadá. Vytváření příspěvků na počítači je podle nich podobné jako jejich vytváření pomocí aplikace Instagramu. Podobně jako u aplikace je zde na vrchu obrazovky tlačítko (ikona „+“ v kulatém okénku), které uživateli umožní přidat příspěvek z webu.

Uživatelům bude umožněno „přetahovat a pouštět“ obrázky a videa a budou mít též přístup k editoru podporujícímu funkci ořezu a filtry. K fotografiím bude možné přidávat popisky a lokace a označovat v nich lidi a v pokročilých nastaveních budou uživatelé podle všeho moci vypínat komentáře.

Paluzzi neuvedl, kdy by Instagram funkci, o kterou mnozí jeho uživatelé Facebook v minulosti opakovaně žádali, mohl vypustit do světa. Pravděpodobné však je, že se tak stane v brzké době.

Dnes nejčtenější

.