Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad novými sluchátky, ale AirPods vás příliš neoslovily? Pak pro vás máme tip na značku, která by zaujmout mohl. Řeč je konkrétně modelech z dílny Beats, které se vyznačují líbivým designem, skvělými funkcemi a samozřejmě i velmi kvalitním zvukem. A to nejlepší? Nyní je jich celá řada na Alze v parádních slevách. 

Sáhnout můžete jak po špuntech se speciálními úchyty za uši, díky čemuž vám sluchátka například při sportování nevypadnou, tak po klasických náhlavních modelech s masivním mostem. První jmenovaná sluchátka jsou PowerBeats Pro pyšnící se až 24hodinovou výdrží na baterii, ochranou proti vodě IPX4 či mikrofonem, díky kterému lze jak jednoduše zaktivovat umělé asistenty, tak vyřídit hovory. Kvalitní zvuk je pak naprostou samozřejmostí. A cena? 4990 Kč namísto obvyklých 5590 Kč. 

Co se pak týče klasických náhlavních sluchátek ve slevě, jedná se konkrétně o modely Solo Pro Wireless a Solo3 Wireless. V obou případech se jedná o designově velmi povedené kousky se zajímavými funkcemi a vlastnostmi. U modelu Solo3 je to třeba 40hodinová výdrž baterie, u Solo Pro pak zase aktivní potlačení okolního hluku. Zatímco za Beats Solo3 zaplatíte místo 4990 Kč jen 3990 Kč, za Solo Pro 6290 Kč místo 6990 Kč. 

Dnes nejčtenější

.