Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Geometrické tvary, mramor, odolnost, nevšednost a punc luxusu. Tak přesně takto by se dala v krátkosti charakterizovat nová kolekce ochranných krytů z dílny Picasee s názvem Marble Geometric. Ta totiž kombinuje právě nevšednost mramorových vzorů a abstraktně skládanými geometrickými tvary, čímž vznikají dosud nevídaná mistrovská díla. A právě těmi si můžete nově ozdobit své telefony a co víc – mimo jiné je tím ochránit.

uvodka

Kolekce Marble Geometric čítá v současností 9 skvostných designů, které si můžete nechat podle svých preferencí natisknout buď na průhledné, nebo černé silikonové kryty (či v případě Applu mléčné), které dokonale přilnou k vašemu telefonu. Na své si přijdou jak majitelé iPhonů, tak i celé řady androidích telefonů – konkrétně pak značek Asus, Honor, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Realme, Samsung, Sony a Xiaomi. Majitele iPadů pak jistě potěší, že si lze nechat kryt s designem z kolekce Marble Geometric i na ně, díky čemuž si je tak budou moci eventuálně sladit se svými iPhony opatřenými stejným krytem.

Kryty Marble Geometric z dílny Picasee navíc nezaujmou jen svým líbivým vzhledem a kvalitou, ale i cenou. Každý kus totiž vychází na velmi příznivých 398 Kč, což je vzhledem ke kvalitě, ochranným vlastnostem i celkové originalitě designu naprosto bezkonkurenční cena. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak velmi rychlé dodání, které se pohybuje mezi jedním až dvěma pracovními dny. Hledáte-li tedy neokoukaný kryt, který dodá vašemu smartphonu či tabletu punc luxusu, zároveň jej ochrání a především vás nezruinuje, právě jste jej našli. Řada Marble Geometric z dílny Picasee je totiž trefou do černého.

Kryty z kolekce Marble Geometric lze zakoupit zde

Dnes nejčtenější

.