Zavřít reklamu

Nedávno vydané chytré hodinky OnePlus Watch dostanou již 24. května verzi s motivy herního hitu Cyberpunk 2077. Bohužel pro nás i jiné bude omezená edice OnePlus Watch Cyberpunk 2077 dostupná pouze v Číně.

Nová verze hodinek bude mít černý gumový pásek se žlutými pruhy a logem hry a také unikátní ciferník, který bude pravděpodobně vyhrazen jen pro ni. Od standardní verze se jinak lišit nebude, nabídne tedy AMOLED displej s úhlopříčkou 1,39 palců a rozlišením 454 x 454 px, 1 GB operační paměti a 4GB úložiště, GPS, stupeň krytí IP68, baterii s kapacitou 402 mAh, která by na jedno nabití měla hodinkám zajistit „šťávu“ na dva týdny, a v neposlední řadě funkce sledování spánku a měření hladiny kyslíku v krvi.

Nejde o první produkt čínského výrobce „na téma“ Cyberpunk 2077. Již v listopadu (tedy měsíc před vydáním hry) OnePlus představil telefon OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition. Ten byl bohužel určen také jen pro čínský trh. Tato verze se od standardní lišila mimo jiné podstatně větším fotomodulem nebo efektním žlutým pruhem nepravidelně lemujícím zadní stranu.

Dnes nejčtenější

.