Zavřít reklamu

Společnost Redmi, patřící pod Xiaomi, se minulý týden pochlubila, že na celém světě se prodalo 25 milionů smartphonů Redmi Note 8. Aby tento milník oslavila, chystá jeho aktualizovanou verzi – Redmi Note 8 2021. Nyní o ní prozradila několik informací.

Redmi Note 8 2021 bude disponovat displejem s úhlopříčkou 6,3 palců a výřezem ve tvaru kapky, čipsetem Helio G85 a čtverným fotoaparátem s 48MPx hlavním snímačem. Redmi neprozradilo nic o ostatních senzorech, podle dřívějších zpráv ale půjde o stejnou sestavu, jako má předchůdce, tedy modul s ultraširokoúhlým objektivem, doplněným o makro a hloubkovou kamerku.

Z jednoho z obrázků, kterým Redmi na nový telefon láká, vyplývá, že nový telefon do vínku také dostane na zadní straně umístěnou čtečku otisků prstů a že bude dostupný minimálně ve dvou barvách – bílé a modré. Redmi Note 8 2021 se podle všeho po stránce designu od svého téměř dva roky starého předchůdce nebude lišit (nebo se bude lišit minimálně) a bude lákat zejména na vyšší výkon čipu MediaTeku a podle neoficiálních zpráv i na 120Hz displej a o něco vyšší výkon rychlého nabíjení – 22,5 W (u předchůdce to bylo 18 W).

Redmi neuvedlo, kdy hodlá nový Note 8 představit, očekáváme však, že společnost v příštích dnech či týdnech potvrdí jeho další parametry.

Dnes nejčtenější

.