Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Podporu pro rychlejší 5G sítě pomalu začínají nabízet i levné smartphony a se svou troškou do mlýna nyní přichází také Xiaomi. Od dnešního dne je totiž možné si u Mobil Pohotovosti předobjednat nový Redmi Note 10 5G – aktuálně nejdostupnější 5G smartphone na trhu. První čtyři dny navíc novinku pořídíte se slevou 300 Kč a dostanete k ní chytrý náramek Mi Band 5 jako dárek.

Oblíbená řada smartphonů Redmi Note 10 se tak rozšiřuje o dalšího člena s přídomkem 5G, který kromě podpory sítí páté generace přichází s přepracovaným designem zadního fotoaparátu, kde se hlavní snímač chlubí rozlišením 48 Mpx. Změna nastala i vpředu, kde se vyjímá displej s nepatrně větší uhlopříčkou 6,5“ a především s vyšší obnovovací frekvencí 90 Hz. Rozdíl je také v použitém čipu – pro získání podpory 5G vsadilo Xiaomi na Dimensity 700 5G od MediaTeku. Naproti tomu zůstává 4GB RAM, až 128GB úložiště a 5000mAh baterie s podporou rychlého nabíjení.

Nový Xiaomi Redmi Note 10 5G je dostupný ve čtyřech barevných variantách a vybírat můžete mezi dvěma modely s odlišnou velikostí úložiště. V rámci předobjednávek, které trvají pouze do neděle, můžete Redmi Note 10 5G pořídit za akční cenu 4 999 Kč (běžně 5 290 Kč) – slevu 300 korun získáte po zadání kódu „ChciXiaomi300“ v košíku. K telefonu také dostanete jako dárek chytrý náramek Mi Band 5.

Dnes nejčtenější

.