Zavřít reklamu

Nejvyšší model chystané vlajkové lodi Honor 50 – Honor 50 Pro+ – bude podle nového leaku podporovat superrychlé nabíjení s výkonem 100 W. 100W nabíječka bude pravděpodobně součástí balení. Dosavadní leaky přitom hovořily o tom, že telefon bude podporovat „jen“ 66W rychlé nabíjení.

66W rychlé nabíjení budou podle všeho podporovat ostatní modely řady – Honor 50 a Honor 50 Pro. Samsung nebo Apple by si zde měly udělat poznámku, protože jejich aktuální špičkové modely se nabíjejí maximální rychlostí 25, resp. 20 W.

Modely řady Honor 50 budou prvními telefony Honoru od zavedení sankcí na jeho bývalou mateřskou společnost Huawei (uvaleny byly přesně před dvěma lety), které dostanou do vínku služby Googlu, což pro ně bude jednoznačně velkým plusem.

Díky tomu, že je nyní samostatný, může Honor také používat čipsety od Qualcommu (jeho smartphony stejně jako ty od Huawei dříve používaly čipy Kirin). Honor 50 Pro+ by měl pohánět špičkový Snapdragon 888, zbylé modely čip střední třídy Snapdragon 778G.

Nejvyšší model řady by jinak měl disponovat AMOLED displejem s velikostí 6,79 palců, rozlišením QHD+ a obnovovací frekvencí 120 Hz, minimálně 8 GB operační paměti, 50MPx hlavním fotoaparátem, duální přední kamerkou s rozlišením 32 a 8 MPx a baterií s kapacitou 4400 mAh. Kromě zmíněného 100W drátového nabíjení by měl podporovat i bezdrátové nabíjení s výkonem 50 W.

Řada Honor 50 by měla být na scénu uvedena v červnu, přičemž podle některých leaků není vyloučeno, že se tak stane ještě tento měsíc.

Dnes nejčtenější

.