Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením nového iPhonu 12 (Pro)? Pak je nyní ideální chvíle tak učinit. Na Alze totiž jejich ceny spadly díky nové slevové akci o velmi příjemné částky, díky čemuž je tak nyní jejich nákup výhodnější než kdy dřív.

Brousíte-li si zuby na iPhony 12 Pro a 12 Pro Max, počítejte s tím, že jejich ceny spadly o 5 až 9 %, což je jinými slovy 1500 Kč až 2000 Kč. Jedná se tedy o částky, které rozhodně neleží na chodníku – vždyť za ně můžete zakoupit třeba originální obal k telefonům či lokalizátory AirTag. Příjemné je pak to, že vám Alza k nákupu přibalí i poukaz na kurz focení mobilem online – základy focení a kompozice.

Prahnete-li spíše po iPhonech 12 mini a 12, počítejte u nich se slevami pohybujícími se mezi 12 a 13 %. Ušetřit díky tomu můžete 3000 až 3500 Kč oproti původní ceně, což je taktéž více než příjemná částka – tím spíš, když se bavíme o nejnovější modelové řadě iPhonů, která ještě pěkných pár let svůj kredit neztratí. Ale pozor, jak dlouho budou iPhony v akci v tuto chvíli nevíme.

iPhone 12 focení

Dnes nejčtenější

.