Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Fitbit se na trhu se smartwatch dlouhodobě řadí mezi špičku. A není divu, chytré hodinky této značky splňují prakticky vše, co uživatel očekává – nabízí celou řadu zdravotních funkcí, dlouhou výdrž na baterii a lze s nimi platit. Dobrou zprávou je, že většinu hodinek a fitness náramků od Fitbit koupíte tento víkend na Mobil Pohotovosti o poznání levněji.

Bezesporu nejlákavějším kouskem jsou Fitbit Sense, které teď vyjdou jen na 6 990 Kč (dříve 9 190 Kč). Jedná se o vlajkový model Fitbitu a zároveň jde asi o nejkomplexnější chytré hodinky na trhu. Mají nespočet zdravotních funkcí, změří vám i teplotu, stres i EKG, můžete s nimi platit skrze Fitbit Pay, nechybí jim GPS a na jedno nabití vydrží více jak 6 dní.

Pokud ovšem hledáte spíše levnější chytré hodinky, které také nabídnou spoustu funkcí, mohly by vám padnout do oka Fitbit Versa 2 za 3 990 Kč (dříve 5 390 Kč). Hodně zajímavý je také Fitbit Charge 4, který za cenu 2 979 Kč (dříve 4 190 Kč) představuje vůbec nejlevnější chytrý náramek, se kterým lze platit na bezkontaktních terminálech.

Lifestyle photo of Fitbit Sense.
Lifestyle photo of Fitbit Sense.

Dnes nejčtenější

.