Zavřít reklamu

Někteří majitelé nových smartphonů Xiaomi si v poslední době stěžují na problém s dotykovým displejem, konkrétně na opožděné reakce na dotyk. Problém se má týkat mimo jiné i aktuální vlajkové lodi Xiaomi Mi 11.

Kromě Xiaomi Mi 11 se problém podle vlákna na sociální síti Reddit týká i telefonů Mi 10 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 10T Pro, Redmi Note 10 Pro a Redmi Note 9S.

Někteří uživatelé zkusili resetovat svá zařízení do továrního nastavení, nicméně to problém nevyřešilo. Podle všeho jej dočasně řeší restartování telefonu, nicméně velmi brzy se objeví znovu. V tuto chvíli není jasné, jak moc je tento problém rozšířený.

Čínský technologický obr již každopádně potvrdil, že o problému ví, a dodal, že patch, který jej opravuje, na příslušná zařízení dorazí brzy.

Podobné potíže trápily před časem i majitele telefonu Samsung Galaxy S20 FE. Korejský smartphonový gigant k jejich vyřešení potřeboval několik patchů, které byly vydány v průběhu několika měsíců. Majitelé dotyčných smartphonů Xiaomi tak mohou doufat, že v jejich případě bude stačit jen jedna záplata.

Dnes nejčtenější

.