Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Letní výprodej na Alze se sice pozvolna chýlí ke svému konci, to však v žádném případě neznamená, že nemá co nabídnout. Například produktů z dílny Applu je v něm stále relativně dost a nové navíc stále přibývají. Chcete-li si tedy udělat i vy radost novým “jablíčkem”, je nyní ideální příležitost.

Slevy na některé Apple produkty jsou opravdu velkorysé a co víc – týkají se dokonce i nejnovějších kousků. Problém není například s koupí silikonových krytů pro iPhony 12 a 12 Pro o téměř 50 % levněji, ale třeba i Apple Watch Series 6 o 17 % levněji. Pod tři tisíce korun se navíc výrazně propadl i HomePod mini, který lze označit vzhledem k jeho silným prodejům za obrovský hit posledních měsíců. Milovníky iPadů pak jistě potěší to, že do slevy spadl i model Pro z roku 2020 s tím, že jeho cena klesla o parádních 12 %. Zkrátka a dobře, je z čeho vybírat.

Jak už však u výprodejů bývá zvykem, skladové zásoby jednotlivých produktů jsou omezené a vzhledem k cenám se v mnoha případech rychle krátí. S nákupem byste tedy raději neměli příliš otálet, pokud si tedy nějaký kousek vyhlídnete.

Kompletní nabídku Apple produktů v letním výprodeji naleznete zde

Dnes nejčtenější

.