Zavřít reklamu

Do éteru pronikly první konkrétní neoficiální informace o příští vlajkové lodi společnosti Xiaomi Mi 12. Disponovat podle nich bude chystaným vlajkovým čipsetem Qualcommu Snapdragon 895, 200MPx hlavním fotoaparátem a minimálně 100W rychlým nabíjením.

Podle čínského leakera s přezdívkou QDCS ze sociální sítě Weibo bude Xiaomi Mi 12 dostupný ve standardní verzi a verzi Pro. I standardní model však podle něj bude špičkově vybavenou vlajkovou lodí. Konkrétně prý do vínku dostane příští vlajkový čip Qualcommu Snapdragon 895, který by měl být představen letos v prosinci, 200MPx hlavní fotoaparát (patrně od Samsungu, jak se již dříve spekulovalo), podporu rychlého nabíjení s výkonem alespoň 100 W nebo LTPO displej s adaptivní obnovovací frekvencí 1–120 Hz. Leaker také tvrdí, že displeje obou telefonů se budou chlubit velmi vysokou hustotou pixelů, podrobnosti však neuvedl.

Xiaomi Mi 12 by mohl být uveden na scénu v první polovině příštího roku. Ještě dříve – možná již v tomto kvartálu – by však měla dorazit „experimentální vlajka“ Mi Mix 4, která bude údajně disponovat současným vlajkovým čipsetem Qualcommu Snapdragon 888, bezrámečkovým designem, poddisplejovým fotoaparátem nebo 120W rychlým nabíjením.

Dnes nejčtenější

.