Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Očekávané novinky od Samsungu zamířily do prodeje. V Česku se dnes začaly prodávat ohebné smartphony Galaxy Z Flip3 a Galaxy Z Fold3, ke kterým se přidaly i nové smartwatch Galaxy Watch4 a sluchátka Galaxy Buds2. Samsung i Mobil Pohotovost si na nové telefony i hodinky přichystaly výhodné akce.

Pokud si od dnešního dne koupíte Galaxy Z Fold3 5G a zároveň prodáte jakýkoli funkční telefon, tablet či chytré hodinky, získáte slevu 5 000 Kč. V případě Galaxy Z Flip3 5G na vás čeká bonus 3 500 Kč. Při nákupu u Mobil Pohotovosti máte tu výhodu, že se nemusíte o nic starat a bonus je vám okamžitě vyplacen na prodejně. Oba telefony si také můžete pořídit na splátky bez jakéhokoli navýšení, takže Z Fold3 5G vás vyjde už na 2 349 Kč měsíčně a Z Flip3 5G dokonce jen na 1 349 Kč měsíčně.

galaxyzfold3_5g_phantomblack_galaxywatch4classic_black_galaxybuds2_graphite

Ode dneška si už také můžete koupit nová sluchátka Galaxy Buds2 a především pak chytré hodinky Galaxy Watch4 a Watch4 Classic, jejichž zásadní novinkou je podpora pro bezkontaktní platby. Jedině u Mobil Pohotovosti pořídíte hodinky se speciálním 15% bonusem, který se vám připočte k výkupní ceně vašich původních smartwatch. Pokud tedy chcete vyměnit staré hodinky za nové, máte ideální příležitost. Cena Galaxy Watch4 startuje na 6 990 Kč, což je oproti loňské generaci velmi sympatická cena.

Dnes nejčtenější

.