Zavřít reklamu

Jak si možná vzpomínáte, Honor v červnu v Číně představil řadu Honor 50. Tehdy oznámil, že později bude dostupná také na mezinárodních trzích, neupřesnil však kdy. Stalo se tak až nyní – řada se mimo jiné do Evropy dostane 26. října.

Honor na Twitteru potvrdil, že Honor 50 na mezinárodních trzích nabídne plnou verzi Androidu, tedy že bude disponovat službami Googlu. To je pro úspěch jakéhokoli androidového telefonu mimo Čínu klíčové.

Podle neoficiálních zpráv se bude základní model v paměťové verzi 6/128 GB v Evropě prodávat za 499 eur (zhruba 12 700 korun) a ve verzi 8/256 GB za 599 eur (přibližně 15 200 korun).

Pro připomenutí – Honor 50 se skládá celkem ze tří modelů – kromě základního ještě z modelu SE a Pro. Telefony zaujmou mimo jiné velkými displeji s minimálními rámečky, 108MPx hlavním fotoaparátem, podporou 5G sítí nebo velmi rychlým nabíjením (u standardního modelu a modelu SE je to 66 W, u modelu Pro 100 W). Řada se stala v Číně prodejním hitem, uvidíme, jak se jí povede globálně. Mimochodem, dostupná bude i u nás.

Dnes nejčtenější

.