Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Čekání je u konce. Oblíbené a dlouho vyprodané elektrokoloběžky KAABO opět míří do předprodeje. Mobil Pohotovost bude mít skladem limitované množství tří vybraných modelů. Ode dneška si je už můžete předobjednat s garancí doručení do dvou týdnů.

Elektrické koloběžky KAABO zamířily na český trh oficiálně v polovině srpna. Nicméně už během předobjednávek se prakticky všechny dostupné kusy vyprodaly. Ty nejvýkonnější a nejdražší modely zůstávají stále vyprodané, ale nyní míří na sklad druhá várka koloběžek se 3 nejlevnějšími modely. Jde o koloběžky, které i navzdory nižší ceně nabídnou velmi zajímavé a nadstandardní parametry.

Tři modely v limitovaném množství

Nejvýkonnější a zároveň i nejzajímavější model v poměru cena / výkon je KAABO Mantis 10. Podle hodnocení prestižního serveru Electric Scooter Guide se jedná o nejlepší elektrokoloběžku roku 2021. Nabídne vám dojezd až 70 km a více než slušnou maximální rychlost 50 km/h. Koloběžka má přední i zadní kolo odpružené a díky bytelné konstrukci zvládne jako jediná ze tří dostupných modelů lehký terén v přírodě. V předprodeji je za cenu 32 990 Kč.

1520_794_Kaabo_Skywalker_8H

Zbylé dva dostupné modely jsou z řady KAABO Skywalker a jsou přímo ideální do města. Koloběžky se prakticky liší jen hlavními parametry a nepatrně i konstrukcí. Levnější Skywalker 8H za 19 990 Kč nabízí dojezd až 50 km a maximální rychlost 38 km/h. Výkonnější Skywalker 10H za 24 990 Kč zvládne na jedno nabití až 65 km a můžete s ní jet až 50 km/h.

Velkou výhodou také je, že ke všem koloběžkám KAABO získáte zdarma prémiovou záruku, která vám zajistí kompletní servis. U Mobil Pohotovosti si navíc můžete elektrokoloběžku pořídit na splátky bez jakéhokoli navýšení.

KAABO-srovnani-kolobezek

Dnes nejčtenější

.