Zavřít reklamu

Není nutné kupovat si obsah z Google Play za plnou cenu, když na něho vývojáři často dělají množství slev. Na jednotlivých titulech tak můžete ušetřit klidně i stovky korun. Zde máte aktuální pětici titulů, která je ke dni vydání článku úplně zdarma nebo alespoň ve slevě. Najdete zde nejen hity „devadesátek“, ale také astronomii pro děti. 

Unit Lab – Convert & Calculate 

Původní cena 35 Kč, nyní zdarma, stažení v Google Play

Jedná se o převodník měrných jednotek a měn, který podporuje mnoho kategorií. Mezi ty patří délka, hmotnost, rychlost, čas, plocha, objem, teplota a mnoho dalších. Měn je pak přítomno více jak 700, přičemž aplikace zná i kryptoměny. Zajímavá je pak funkce kalkulačky. Titul už neobsahuje žádné reklamy ani nákupy v aplikaci.

90s Music Radio Pro 

Původní cena 20 Kč, nyní zdarma, stažení v Google Play

Chcete-li poslouchat hity z 90. let, a to on-line, vyjde vám tato aplikace vstříc maximální možnou měrou. Najdete v ní mnoho rozhlasových stanic s různými hudebními žánry, jako je pop, rock, hip hop, eurodance, techno, grunge ale i britpop a další. To vše samozřejmě bez reklam. Jen se připravte na to, že to rozhraní příliš krásy nepobralo. 

Recce – Planning & Orienting 

Původní cena 10 Kč, nyní zdarma, stažení v Google Play

Recce je ruční GPS a kalkulačka v jedné aplikaci. Je postavena na Maps SDK a Fused Location API pro vysokou přesnost a nízkou spotřebu baterie zařízení, takže se hodí i na dlouhé expedice. Okamžitě ukazuje aktuální souřadnice, umožní přidávání špendlíků, vykresluje vaše trasy, do kterých můžete přidávat kontrolní body, a samozřejmě počítá i vzdálenosti.

KReader PRO 

Původní cena 80 Kč, nyní 47 Kč, stažení v Google Play

KReader je snadno použitelná a vysoce konfigurovatelná aplikace pro čtení digitálního obsahu, která podporuje většinu populárních formátů dokumentů, včetně: PDF, EPUB, EPUB3, MOBI, DjVu, FB2, FB2.zip, TXT, RTF, AZW, AZW3, CBR, CBZ, HTML, XPS, MHT a dalších. Díky svému jednoduchému rozhraní dělá čtení dokumentů skutečným intuitivním a příjemným. Aplikace dokonce nabízí unikátní režim automatického posouvání bez použití rukou.

Universe Astronomy For Kids 

Původní cena 160 Kč, nyní 55 Kč, stažení v Google Play

Jde o vzdělávací aplikaci pro děti, ve které se dozví více o naší sluneční soustavě, jejích planetách, souhvězdích, galaxiích a dalších objektech a jevech. Titul tak snadno vašim dětem pomůže studovat vesmír, a to prostřednictvím krásných jeho obrázků se snadno srozumitelným textem. Ten je však v angličtině, takže se mu vaše ratolesti mohou také snadno učit.

Dnes nejčtenější

.