Zavřít reklamu

V éteru se po delší době objevily nové informace o skládacím smartphonu Xiaomi Mix Fold 2. Podle známého čínského leakera vystupujícího na sociální síti Weibo pod jménem Digital Chat Station se bude jak vnitřní, tak vnější displej telefonu pyšnit vysokou obnovovací frekvencí.

Konkrétně mají mít oba displeje obnovovací frekvenci 120 Hz (připomeňme, že u předchůdce měla hlavní obrazovka frekvenci standardních 60 a vnější 90 Hz). Hlavní displej bude podle starších úniků disponovat úhlopříčkou 8,1 palců a pocházet bude z dílny Samsungu. Stejně tak bude používat jeho technologii UTG – Ultra Thin Glass. Digital Chat Station dodává, že Mix Fold 2 bude mít podobný poměr stran jako nedávno představený ohebný telefon Honoru Honor Magic V a mít tak i použitelnější vnější displej.

Kromě toho se leaker zmínil o tom, že Mix Fold 2 bude pohánět nejnovější vlajkový čipset Qualcommu Snapdragon 8 Gen 1. Podle předchozích neoficiálních zpráv dostane zařízení do vínku poddisplejový selfie fotoaparát, podporu stylusu, 108MPx hlavní fotoaparát, na boku umístěnou čtečku otisků prstů, baterii s kapacitou 5000 mAh s podporou 120W rychlého nabíjení a Android 12. Uvedeno na scénu bude údajně v prvním čtvrtletí letošního roku.

Témata:

Dnes nejčtenější

.