Zavřít reklamu

Není nutné kupovat si obsah z Google Play za plnou cenu, když na něho vývojáři často dělají množství slev. Na jednotlivých titulech tak můžete ušetřit klidně i stovky korun. Zde máte aktuální pětici titulů, která je ke dni vydání článku úplně zdarma nebo alespoň ve slevě. Najdete zde nejen užitečný textový editor, ale třeba také zajímavé počasí. 

Moon Writer Pro Key 

Původní cena 49 Kč, nyní 24 Kč, stažení v Google Play

Jedná se o placenou verzi aplikace Moon Writer, kterou si můžete vyzkoušet zdarma. Tato však zpřístupňuje pokročilé funkce, jako jsou vkládání odkazů do textu, vkládání bloků kódů, poznámek nebo získáte i automatickou zálohu a další. Jinak jde o minimalistický textový editor s podporou Markdownu, se kterým můžete na svém mobilním zařízení psát články, vést si deníky, dělat si obsáhlé poznámky atd.

Hydro Coach PRO: Pitný režim 

Původní cena 180 Kč, nyní 100 Kč, stažení v Google Play

Dodržování pitného režimu je každodenní výzva. Hydro Coach vám pomůže počítat, kolik je třeba vypít vody, sleduje, co pijete a upozorní, když vám hrozí dehydratace. Jedná se i o účinnou metodu v boji proti stresu, únavě a bolesti hlavy. Pití ideálního množství vody má pozitivní efekt i na vaši pokožku, zlepšuje kondici atd. Aplikace poskytuje widgety nebo také provázání s aplikací Google Fit.

3D EARTH PRO 

Původní cena 240 Kč, nyní 36 Kč, stažení v Google Play 

Tato jedinečná aplikace kombinuje předpověď počasí, světové hodiny, užitečné widgety a krásný výhled z vesmíru na naši Zemi. Jedinečný algoritmus předpovědi počasí má přístup k tisícům meteorologických stanic, proto se snaží přinést tu nejpřesnější předpověď. Zjistíte zde povětrnostní podmínky se směrem a silou větru, teplotu vzduchu, vlhkost, rosný bod, tlak, viditelnost, i aktuální pocitovou teplotu atd.

Video Speed Controller Pro 

Původní cena 47 Kč, nyní zdarma, stažení v Google Play

Je-li pro vás z nějakého důvodu změna rychlosti přehrávání v aplikacích pro přehrávání videa obtížná, tak vám bude tato aplikace nápomocná. Automatizuje nepříjemné ovládání změny rychlosti přehrávání ve video aplikacích a umožní vám tak učinit jediným klepnutím. Přejetím od levého okraje obrazovky totiž aktivujete ovladač, kdy se vám okamžitě zobrazí možnosti, kdy následně stačí klepnout jen na tu požadovanou.

Number to word converter offline 

Původní cena 18 Kč, nyní zdarma, stažení v Google Play

Je to sice hodně jednoduchá aplikace, mohla by se ale hodit pro specifické použití. Stačí do ní zadat nějaké číslo, a ona vám jej následně převede na text. Ten lze pak kopírovat a dále používat. Titul má však sílu především pro našince, kterým dokáže pomoci s převodem čísel na anglický text. Pracuje off-line, v paměti zabere jen 140 kB a nemusíte zde udělovat žádná oprávnění.

Témata:

Dnes nejčtenější

.